Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Koningin Beatrixschool wordt IKCBeatrix'
11jul 2018

Koningin Beatrixschool wordt IKCBeatrix

PAPENDRECHT / SLIEDRECHT - De bestuurders van Wasko Kinderopvang en Vereniging voor Christelijk Onderwijs Papendrecht en Sliedrecht hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend voor IKCBeatrix. Dit Integraal Kindcentrum (IKC) heet nu nog Koningin Beatrixschool, maar zal in het nieuwe cursusjaar verder gaan als IKCBeatrix. Samen met Wasko wil de school onderwijs en opvang integraal aanbieden, waar ook zorg (zoals schoolmaatschappelijk werk en logopedie) nauw aan verbonden is.

Er is als het ware een geheel nieuwe organisatie ‘ontstaan’ uit de bestaande twee organisaties. Voor de toonbank één organisatie, één team, één nieuw logo, logische samenwerking, etc. Achter de toonbank twee organisatie die nauw samenwerken.

Een IKC is continu in ontwikkeling en daarom zal de komende periode verder gewerkt worden aan het concept. Na de intentieverklaring in 2016 en nu de samenwerkingsovereenkomst, worden daarin goede stappen gemaakt.

Op de foto: Directeur-Bestuurders Mieke van der Linden (Wasko) en Wim Dunsbergen (VCOPS) tekenen de samenwerkingsovereenkomst voor IKCBeatrixDeel dit bericht met je vrienden!