Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Muzieklessen voor jonge kinderen starten weer'
27aug 2018

Muzieklessen voor jonge kinderen starten weer

SLIEDRECHT - Muziekvereniging Crescendo Sliedrecht start na de zomervakantie weer met nieuwe groepen Muziek op Schoot, Spelen met Muziek en Algemene Muzikale Vorming. Dit zijn leuke en leerzame lessenseries waarin kinderen tussen de 1 en 10 jaar spelenderwijs kennis maken met muziek. De lessen worden verzorgd door professionals met een conservatoriumopleiding in groepen van maximaal 10 kinderen.

In de cursus Muziek op Schoot genieten kinderen van 1 tot 4 jaar en (groot)ouders samen van muziek en muzikale spelletjes. Luistermomenten en schootspelletjes wisselen elkaar af. Al spelend en ontdekkend wordt de muzikale ontwikkeling gestimuleerd in een lessenserie van acht weken.

Bij de cursus Spelen met Muziek draait het helemaal om plezier maken op een muzikale manier. Door wekelijks samen met leeftijdgenootjes bezig te zijn met vrolijke liedjes en kleine muziekinstrumenten maken de kleuters van 4-6 jaar spelenderwijs kennis met de wereld van de muziek.

Tijdens Algemene Muzikale Vorming leren kinderen van 7-10 jaar samen met leeftijdsgenootjes echt muziek maken. Naast blokfluit spelen wordt er gezongen, geklapt en is er minimaal één optreden per jaar. Verder leren de kinderen veel muziekinstrumenten kennen. De eerste les op 12 september is een open les waarbij ouders worden uitgenodigd om mee te kijken. Zo kunnen ouders kennismaken met Crescendo en AMV-docent Merit Verbeij.

Voor meer informatie en aanmelden kunt u bellen naar Melanie Nederlof  tel.0184-411880, mailen of kijk op www.crescendosliedrecht.nl.

Foto: Crescendo’s leerlingen van de cursus Algemene Muzikale Vorming (7-10 jaar).Deel dit bericht met je vrienden!