Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Elke woensdagavond Financieel Café in de Buurthuiskamer!'
11sep 2018

Elke woensdagavond Financieel Café in de Buurthuiskamer!

SLIEDRECHT - Bij het Financieel Café kun je terecht met alle vragen over geld. Ook wanneer u tips wilt over het ordenen van uw administratie, voorzieningen wilt aanvragen, of hulp nodig hebt bij het invullen van formulieren, kunt u langskomen bij het Financieel Café!

Bij het Financieel Café zitten vrijwilligers klaar die u kunnen ondersteunen bij bovenstaande vragen. Indien mogelijk helpen zij u direct, bijvoorbeeld met het invullen van formulieren, het aanvragen van voorzieningen, of het geven van informatie en advies. Ook kan een voorzieningencheck worden gedaan, om te kijken of u alle voorzieningen wel ontvangt waar u recht op heeft.  Indien nodig wordt  een vervolgafspraak met u gemaakt, bijvoorbeeld bij Bureau Sociaal Raadslieden of de dienst Hulp bij Thuisadministratie.

Blijf niet rondlopen met uw vragen, met trek op tijd aan de bel! Het Financieel Café is er elke woensdagavond van 19.00 uur – 20.00 uur in de Buurthuiskamer, Havikstraat 5 in Sliedrecht. Een afspraak maken is niet nodig, u kunt gewoon binnen lopen!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stichting Welzijnswerk Sliedrecht, Marjan Bisschop, tel: 0184-420539 of mail naar m.bisschop@welzijnswerksliedrecht.nl.

Bij welke vragen naar het Financieel Café:
- Vragen over geld
- Ordenen administratie
- (Dreigende) betalingsachterstanden
- Aanvragen van voorzieningen
- Invullen van formulieren
- VoorzieningencheckDeel dit bericht met je vrienden!