woensdag 1 december 2021

Alles over Sliedrecht

Goede buren communiceren met elkaar en helpen elkaar: Burenraad in gesprek

4 oktober 2018

DRECHTSTEDEN - De Burenraad DuPont en Chemours organiseert op maandagavond 15 oktober een inloopbijeenkomst in het Griendencollege in Sliedrecht. Alle inwoners van Sliedrecht, Papendrecht en Dordrecht zijn van harte welkom om langs te komen van 19.00 tot 21.00 uur. De Burenraad informeert zich op vele manieren, maar stelt vooral de persoonlijke gesprekken op prijs.

De gedachte bij de oprichting van de Burenraad is dat we allemaal een gezonde en veilige leefomgeving willen waar het prettig leven, wonen en werken is. Om dit te bereiken is het belangrijk om goed en eerlijk contact te hebben. Een Burenraad kan daarbij helpen. De primaire taak van de Raad is om de relatie tussen DuPont en Chemours en de lokale samenleving te versterken. Er is regelmatig overleg met de directies en de Raad geeft gevraagd en ongevraagd advies. De raadsleden zijn betrokken omwonenden uit Sliedrecht, Papendrecht en Dordrecht.  

Input is belangrijk
Wat leeft er allemaal waar de Raad mee aan de slag kan? Welke vragen en zorgen zijn er? Uiteraard koppelt de Burenraad ook terug naar de bedrijven DuPont en Chemours en kan zodoende uw vragen en aandachtspunten meenemen. Uw input is belangrijk voor het werk van de Burenraad. Uitgaande van het feit dat de bedrijven in Dordrecht blijven, zijn wij op zoek naar verbeterpunten. Het is bovendien een mooie gelegenheid om kennis te maken met de verschillende raadsleden. Kijk voor meer informatie over de Burenraad op www.burenraad.nl.

Deel dit bericht met je vrienden!