woensdag 1 december 2021

Alles over Sliedrecht

Yorick en Matthew wacht kwartfinales

15 oktober 2018

SLIEDRECHT - Mozambique was geen match voor Beach Team NL. Op naar de kwartfinales met een tegenstander van ander kaliber... Team USA.

Yorick en Matthew wacht kwartfinales
Vandaag zijn Yorick en Matthew, na hun indrukwekkende zegereeks tegen Bolivia, Brazilië en Australië, begonnen aan de knock-out fase. In hun eerste wedstrijd werd het een knock-in. Mozambique was geen partij tegen de Dutch Dynamite.

Messcherp startend in de eerste set lieten ze direct zien, veel beter te zijn dan Mozambique. Na een rustige 1-1 en 2-1 lopen Yorick en Matthew uit naar 10-5. Rake blokkeringen van Matthew en lekkere knallen van Yorick doen Mozambique capituleren op 21-10.

De tweede set lijkt te beginnen met gemakzucht met in het begin nog wat puntjes voor Mozambique, maar dan zetten Yorick en Matthew het gas open. Dat leidt tot 16-5 en later nog 21-11. Match for Holland en door naar de kwartfinales.

Op maandag wacht Team USA…. het begint nu dus echt serieus te worden!

Deel dit bericht met je vrienden!