dinsdag 7 april 2020

Alles over Sliedrecht

Alerte melding leidt tot aantreffen gestolen motorfiets en aanhouding verdachte

1 november 2018

SLIEDRECHT - Alerte melding in Sliedrecht leid tot aantreffen van gestolen motorfiets en aanhouding van verdachte. Op woensdag 31 oktober 2018, rond 02.30 uur, werd een verdachte situatie gemeld aan de Vivaldilaan in Sliedrecht.

Een alerte melder was wakker geworden van een geluid en had vervolgens iemand op straat weg zien rennen en vervolgens weg zien rijden in een witte bestelbus. De bestelbus was weggereden in de richting van de rijksweg A15.

Collega’s van Politie Alblasserwaard/Vijfheerenlanden troffen op de rijksweg A15, rijdend in de richting van Gorinchem, een witte bestelbus aan. De bestuurder van deze bestelbus werd bij Gorinchem aan de kant gezet, waarna de collega’s een motorfiets achterin het voertuig aantroffen.

Uit onderzoek bleek dat deze motorfiets kort daarvoor op de Vivaldilaan in Sliedrecht gestolen was.De bestuurder, een 21-jarige man uit Amsterdam, is hierop direct aangehouden en overgebracht naar het cellencomplex in Dordrecht.

De recherche heeft de zaak in onderzoek. Dankzij deze alerte melder hebben onze collega’s een mooi resultaat kunnen boeken. Ziet u ook een verdachte situatie; bel 112.

Deel dit bericht met je vrienden!