Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Sam Sam Kinderkleding gaat deuren sluiten'
01nov

Sam Sam Kinderkleding gaat deuren sluiten

SLIEDRECHT - Sam Sam Kinderkleding in de Kerkbuurt 111 in Sliedrecht gaat ermee stoppen. Op de facebookpagina lezen we hierover een bericht van de eigenaar: 'Ik heb besloten om te stoppen met de winkel... ik moest voor 5 jaar bijtekenen en dat is voor mij geen optie.

Ik heb het met veel plezier gedaan en ben blij met alle leuke klanten die ik door de jaren heen heb leren kennen ...grote dank daarvoor. De winkel moet leeg dus gooien we er meteen maar een actie in: 30% korting op de gehele wintercollectie... online bestellen kan ook, maar houdt er rekening mee dat er alleen maar geruild kan worden, niet meer retour.

Bestellen kan met code... STOPPEN'

Tot zover het verhaal van Sam Sam.Deel dit bericht met je vrienden!