dinsdag 27 oktober 2020

Alles over Sliedrecht

375 bezoekers bij eerste event van 'About Us'

5 december 2018

SLIEDRECHT - Zondag 2 december was het dan zover, het eerste event van About Us. De deuren gingen open om 16.00 uur en de kerkzaal stroomde van lieverlee vol. Uiteindelijk waren er 375 bezoekers en dat is voor eerste event een hele mooie start.

About Us is een event voor iedereen, zo heette Hanneke iedereen welkom. Dat was duidelijk te zien in de zaal, er was een heel divers publiek op afgekomen. About Us is een uur luisteren en kijken. Jezelf prikkelen om na te denken over bepaalde zaken, even stil te staan bij alles wat er om je heen gebeurd.
Ieder event heeft een ander thema en een andere spreker.

De eerste keer was het Arie de Rover die boeiend stond te vertellen en door middel van filmpjes en muziek ons na liet denken. Na afloop waren er veel enthousiaste reacties, het volgende event van About Us vind plaats op zondag 3 februari om 16.30 in de zaal van de Gereformeerde Kerk, spreker dan is Anko Oussoren  de spreker en het thema is Lonely Paradise. Kijk voor meer informatie op www.about-us.nl

Foto’s: Gert van Tent

Deel dit bericht met je vrienden!