dinsdag 27 oktober 2020

Alles over Sliedrecht

Noodlokalen Prins Willem Alexanderschool

6 december 2018

SLIEDRECHT - De Prins Willem-Alexanderschool heeft al enkele jaren niet genoeg ruimte voor het aantal leerlingen. Leerlingen krijgen zelfs les in de aula. Om het ruimtegebrek op te lossen zijn twee noodlokalen op het schoolplein geplaatst. Wethouder Hanny Visser-Schlieker was vandaag op school te gast bij de ingebruikname van de twee noodlokalen.

Het bestuur van de Prins Willem-Alexanderschool heeft de noodklok geluid m.b.t. het ruimtegebrek. In goed overleg is gekozen voor tijdelijke uitbreiding van de school met twee noodlokalen het schoolplein. Hierbij is bewust gekozen voor noodlokalen die qua uitstraling aansluiten bij het schoolgebouw.

In het kader van het integrale huisvestingsplan gaat de gemeente de komende periode met alle scholen in Sliedrecht het gesprek aan over mogelijke knelpunten en kansen.

Deel dit bericht met je vrienden!