dinsdag 27 oktober 2020

Alles over Sliedrecht

Nieuwe exploitant kantine De Stoep

11 december 2018

SLIEDRECHT - De gemeente Sliedrecht heeft een nieuwe huurder gevonden voor de sportkantine en het restaurant in sporthal De Stoep. Deze week hebben de nieuwe exploitant Kom Aan Tafel! en wethouder Ben van der Plas hun handtekening onder de huurovereenkomst gezet.

De huurovereenkomst voor het restaurant gaat in op 1 mei 2019. Het is de bedoeling dat Kom Aan Tafel! de sportkantine van Sporthal de Stoep begin januari al gaat openen. Zo komt de nieuwe exploitant tegemoet aan de wensen van de sporters en de bezoekers.

Aanpassingen keuken en restaurant
Tot 1 mei heeft Kom Aan Tafel! de tijd nodig om het restaurant en de keuken aan te passen aan hun stijl en het concept dat ze nu aanbieden aan de Kerkbuurt 32. Dat concept loopt goed en dat wil Kom Aan Tafel! graag in de sporthal voortzetten en verder uitbreiden.

Ruim een jaar konden de gebruikers en bezoekers van Sporthal De Stoep geen drankje bestellen in de kantine. Op 30 april 2017 beëindigde Kantine De Stoep BV de huurovereenkomst. Een maand later nam Boertie BV de kantine over, maar na een paar maanden werd de exploitatie stopgezet. In juni 2018 is Boertie BV failliet verklaard.

Gezelligheid
De gemeente Sliedrecht is blij dat de kantine van sporthal De Stoep na meer dan een jaar weer opengaat. Wethouder Ben van der Plas: "Sporten en gezelligheid gaan hand in hand. Het is een goede zaak dat sporters en bezoekers straks voor- en na het sporten weer kunnen eten en drinken in de kantine van de sporthal."

Eigenaren Youri en Amber Labee van Kom Aan Tafel! kijken er naar uit om zich te vestigen in Sporthal De Stoep: "We zijn een beetje uit onze jas gegroeid in ons pand aan de Kerkbuurt. We zijn blij dat we in Sporthal De Stoep meer ruimte krijgen om onze activiteiten voort te zetten en onszelf verder te ontwikkelen."

Deel dit bericht met je vrienden!