dinsdag 27 oktober 2020

Alles over Sliedrecht

Jongens A1 Sliedrecht Sport kampioen Hoofdklasse

17 december 2018

SLIEDRECHT / DORDRECHT - Ook Jongens A1 van Sliedrecht Sport is afgelopen zaterdag kampioen geworden. De eigenlijke finale was vorige week, toen koploper Next Volley van het kampioenschap afgehouden moest worden.

Dat deed het team van Jeffrey van den Berg, Jilles Amersfoort, Rune Bal, Dan Brinkman, Albert van Lingen, Jelle Leeuwis, Davi Spiller Beltrao, Berend de Vries, Jelmer Schep, Martijn van Wijgerden en trainer-coaches Daniël van Helden en Bart Yark met verve.

De Dordtenezen werden met 4-0 verslagen, zodat zaterdag een overwinning voldoende was om de ingenomen koppositie tot kampioenschap van de Hoofdklasse te verheffen. Met 4-0 werd Intermezzo uit Sommelsdijk verslagen en dus is promotie naar de Topklasse een feit.

Deel dit bericht met je vrienden!