zondag 25 oktober 2020

Alles over Sliedrecht

Meisjes B3 sluit kampioenenparade 1e helft af

17 december 2018

SLIEDRECHT - Meisjes B3 heeft de eer om de laatste Sliedrecht Sport-kampioen van de eerste helft seizoen 2018-2019 te zijn. Zaterdag moest er door het team van Dunya de Rover, Narin Takac, Sofie van Voorst, Bridget Dekker, Loïs Spek, Annelies de Bruin, Sanne van der Es, Sarah de Raad, Marit Baan, Bodhi Struijk, trainer-coach Arjen Broersma en trainer Bram van Rijsbergen wel nog twee punten gescoord worden tegen de buren van OKK.

Zenuwen alom, maar uiteindelijk onnodig. Met een 4-0 nederlaag gingen de Hardinxveldsen weer de gemeentegrens over en was het kampioenschap voor MB3 een feit.

In totaal heeft de eerste helft van seizoen 2018-2019 Sliedrecht Sport een half dozijn kampioenen opgeleverd: CMV5.3, MA1, JB1, MA2, JA1 en MB3. Op zaterdag 22 december na de wedstrijd van Heren 1 is de kampioenenparade in sporthal De Basis.

Deel dit bericht met je vrienden!