maandag 25 januari 2021

Alles over Sliedrecht

Dames Sliedrecht Sport genomineerd als Rotterdam-Rijnmond ‘Sportploeg van het Jaar’ 2018

4 januari 2019

SLIEDRECHT - Het superjaar 2018 van de dames van Sliedrecht Sport is bekroond met een nominatie als ‘Sportploeg van het Jaar’ 2018 voor de Sport Awards Rotterdam-Rijnmond. De uiteindelijke winnaar van de award wordt voor de helft bepaald door publieksstemmen. Op 11 februari wordt de ereprijs uitgereikt.

De nominatie hebben de blauw-witten te danken aan het exceptionele resultaat in de afgelopen twaalf maanden, met winst van zowel de landstitel en Nationale Beker als de Supercup.

Uitreiking: 11 februari
“De nominatie is natuurlijk al erg leuk”, aldus teamcaptain Carlijn Ghijssen-Jans, “maar nu willen we ook voor de winst gaan. Stem dus allemaal op ons!” De Sportaward wordt door de organisatie (gemeente Rotterdam, RTV Rijnmond, Sportbedrijf Rotterdam, Rotterdam Topsport en Rotterdam Topsupport) op maandag 11 februari uitgereikt. De uiteindelijke winnaar wordt voor de helft bepaald door een vijfkoppige jury en voor de andere helft door het aantal publieksstemmen.

Stem op Dames 1
Stemmen kan tot 31 januari via rijnmond.nl/sportawards. De andere twee genomineerden zijn de honkballers van Curaçao Neptunus (landskampioen en winnaar Europa Cup) en het Rotterdam Offshore Sailing Team (brons WK en goud NK).

Foto: Eén van de prijzen die Dames 1 in 2018 in de wacht sleepte was de Nationale Beker (foto: Pim Waslander)

Deel dit bericht met je vrienden!