vrijdag 26 februari 2021

Alles over Sliedrecht

Dames van Sliedrecht Sport voor de zesde keer in de Europa Cup Volleybal

8 januari 2019

SLIEDRECHT - Op 22 januari komt Dames 1 van Sliedrecht Sport voor de zesde keer dit seizoen uit in de Europa Cup Volleybal. Deze keer wordt thuis gespeeld in sporthal De Basis. Om 19.30 uur is de start van Sliedrecht Sport tegen Stiinta Bacau uit Roemenië (1/8e finale CEV-cup)

De heenwedstrijd werd in december nipt (3-2, met 16-14 in de vijfde set) verloren door Sliedrecht. Met het thuisvoordeel zijn er dus alleszins reële kansen om de avond als overwinnaar af te sluiten, inclusief een ticket voor de kwartfinales CEV-cup (‘Europa Cup II’). Bij een 3-0 of 3-1 overwinning is Sliedrecht direct door. Bij 3-2 winst volgt een ‘golden set’. Verliezen de blauw-wittten dan zijn de Europese avonturen voor dit seizoen ten einde.

Deel dit bericht met je vrienden!