vrijdag 26 februari 2021

Alles over Sliedrecht

Vrouwen Sliedrecht Sport te sterk voor concurrent

14 januari 2019

SLIEDRECHT - De volleybaldames van Sliedrecht Sport kenden een goede zaterdagavond. Het team van coach Vera Koenen versloeg in sporthal De Basis concurrent VC Sneek in vier sets (3-1). Na deze overwinning is de Sliedrechtse formatie op de stand van de eredivisie verder uitgelopen.

Sliedrecht Sport kwam in de eerste set nog wel op achterstand tegen VC (29-31), maar daarna ging het beter lopen bij de thuisploeg tegen de nummer drie van de eredivisie. De drie daaropvolgende sets werden gewonnen met 25-16, 25-18 en 25-17, waardoor de 3-1 eindstand in sets een feit was. Sliedrecht Sport is koploper na 14 wedstrijden met 38 punten.

Topper
De mannen van Sliedrecht Sport, lijstaanvoerder in de eredivisie heren, gingen in Groningen met 3-1 in sets onderuit tegen landskampioen Abiant Lycurgus.

Sliedrecht Sport begon deze confrontatie als koploper, maar kwamen na twee sets met 2-0 achter (27-25 en 25-14). Vervolgens knokten de heren van coach Paul van der Ven in de derde set zich terug (25-27). De vierde set was weer een prooi voor de Groningers (25-23). Daarmee was de eindstand van 3-1 in sets een feit.

In de eredivisie heren gaat Lycurgus nu Sliedrecht Sport voorbij op de ranglijst. De Sliedrechtse mannen zijn nu tweede na veertien duels met 32 punten. Koploper Lycurgus heeft één punt meer, maar speelde twee wedstrijden minder.

Deel dit bericht met je vrienden!