maandag 24 januari 2022

Alles over Sliedrecht

Sliedrecht Sport organiseert fanreis naar halve finale Beker heren

14 januari 2019

SLIEDRECHT - Gaat Heren 1 van Sliedrecht Sport zich voor het eerst in de geschiedenis plaatsen voor de finale van het Nationale Bekertoernooi? Om die beslissing live mee te kunnen wordt er een fanbusreis georganiseerd naar de halve finale in Apeldoorn op donderdag 24 januari.

Driemaal is scheepsrecht. Heren 1 heeft zich voor het derde jaar op rij naar de halve finale van het bekertoernooi geknokt. Deze keer is Dynamo uit Apeldoorn de tegenstander. Saillant detail is dat de blauw-witten vorig jaar nog van hen wonnen in de 1/8e finales van de Beker. Volop kansen dus om dit jaar de laatste stoot naar de finale te maken.

Om deze historische wedstrijd live mee te maken organiseert Sliedrecht Sport een fanreis met de luxe touringcars van Verschoor Reizen. Om 17.00 uur is het vertrek bij De Basis. Vanaf 19.30 uur wordt er gespeeld in het Omnisport Apeldoorn. Een half uur na het einde vertrekt de bus weer terug naar Sliedrecht.

Aanmelden kan tot en met maandag 21 januari 2019 (18:00 uur) via busreis@sliedrechtsport.nl. De kosten bedragen slechts 15 euro per persoon voor vervoer heen en weer.

Sowieso is de agenda van Sliedrecht Sport in de tweede helft van januari dichtbevolkt met hoogtepunten. Op 22 januari ontvangt Dames 1 de Roemeensen van Bacau voor de Europa Cup. Twee dagen later is dus de halve finale van de Heren, die in Apeldoorn gespeeld wordt. Op 31 januari spelen de dames dan hun halve finale in het Bekertoernooi. Die is thuis tegen Eurosped.

Foto: Peter Verheijen

Deel dit bericht met je vrienden!