vrijdag 26 februari 2021

Alles over Sliedrecht

Gereformeerde Kerk Sliedrecht levert bijdrage aan doorlopende kerkdienst in Bethelkapel Den Haag

15 januari 2019

SLIEDRECHT - In de Bethelkapel in Den Haag wordt sinds eind oktober dag en nacht een kerkdienst gehouden. Dat wordt gedaan om een Armeens gezin te beschermen tegen uitzetting. De familie moet na negen jaar in Nederland te hebben gewoond het land verlaten. Echter, zolang er een dienst in de kerk is, kunnen ze niet worden uitgezet.

Honderden voorgangers en vrijwilligers vanuit verschillende kerken, waaronder PKN-kerken, werken mee aan dit initiatief.

De Kerkenraad van de Gereformeerde Kerk Sliedrecht ondersteunt het initiatief van verschillende gemeenteleden om een bijdrage te leveren aan het in stand houden van de doorlopende kerkdienst. Een grote groep is bereid gevonden om op zondag 27 januari van 9 - 11 uur en van 12 - 13 uur de dienst vorm te geven.

Iedereen wordt van harte uitgenodigd om ook aanwezig te zijn op dit moment. Adres: Thomas Schwenckestraat 30, 2563 BZ Den Haag.

Deel dit bericht met je vrienden!