vrijdag 26 februari 2021

Alles over Sliedrecht

Burgemeester Bram van Hemmen op bezoek bij Mia de eerstgeboren baby van 2019

17 januari 2019

SLIEDRECHT - Burgemeester Bram van Hemmen is op kraambezoek geweest bij de eerstgeboren baby in Sliedrecht in 2019. Namens de gemeente heeft hij de ouders een bos bloemen gegeven en de baby kreeg een grote knuffelgiraffe.

Mia Raeven Kerpentier is op 3 januari 2019 om 00.18 uur geboren. Mia is de dochter van Damiën Kerpentier en Esther Thelma de Bruin en het zusje van Skyler Lennox.

Burgemeester Van Hemmen brengt ieder jaar een bezoek aan de eerstgeboren baby van het jaar. Dit was voor hem de zevende keer. "Voor mij is zo'n bezoek steeds weer een mooie markering van het begin van een nieuw jaar. En ik was blij te horen dat Mia nu al goed doorslaapt. Dat gun ik de ouders van harte."

Deel dit bericht met je vrienden!