vrijdag 26 februari 2021

Alles over Sliedrecht

Snelschaken bij jeugd Sliedrecht

21 januari 2019

SLIEDRECHT - Maar liefst 25 jeugdspelers namen deel aan de snelschaakcompetitie afgelopen donderdag. Wedstrijdleider Cees Moes had deze verdeeld over vier groepen en met het ingaan van de eerste ronde, met slechts 5 minuten per speler op de klok, werd van meet af aan in De Havik flink om de punten gestreden.

Groep 1 werd een prooi voor Karel Peursem met een score van 4 uit 5, welke Barend van Dieren (3 punten) voor bleef. Vincent Langstraat, Willem Theunisse, Sven Langstraat en Ricardo Veen kwamen elk tot 2 punten.

Groep 2 werd met overmacht gewonnen door Jaco Kruidenier met de perfecte scoren van 5 uit 5 en bleef Bart vd Beek voor (4 uit 5), die alleen verloor van de winnaar. Joas Berkhouwer (3 punten), Jelle Peursem (2 punten) en Julian van Dieën (1 punt) volgden. Maxim Gregorian bleef puntloos.
Groep 3 werd gewonnen door Daniel van Leeuwen met 4 uit 5 en bleef Jaimy Bakker en Sharujan Ratnam (elk 3,5 punt) nipt voor. Justin Sloots (2 punten) en Berachiyah de Bruin en Milan Kanthasamy kwamen tot elk 1 punt.

Groep 4 was met 7 deelnemers groter dan de andere groepen. Erik Malgasian bleek hier niet te kloppen en kwam tot 5 uit 5. Seth van Houwelingen volgde met 4 uit 5. Hierna volgden Mayerli (3,5 punt), Khristina Malgasian (3 punten), Ribas Kruidenier (2,5 punt), Jayle (1,5 punt) en Ala (0,5 punt).

Foto: Jerry van Rekom

Deel dit bericht met je vrienden!