maandag 1 maart 2021

Alles over Sliedrecht

Tweede editie van 'About Us': 'Een moment van bezinning en inspiratie'

23 januari 2019

SLIEDRECHT - Zondag 3 februari staat de tweede editie van About Us gepland. Het event begint om 16.30 uur in de Gereformeerde Kerk, Middeldiepstraat 6/hoek Oranjestraat in Sliedrecht. Het thema is Lonely Paradise.
.
About Us is een event georganiseerd door een groep vrijwilligers uit verschillende kerken en met verschillende achtergronden. Het doel van About Us is om voor iedereen -ongeacht wat je achtergrond of overtuiging is- een moment van bezinning en inspiratie te creëren. We gaan niet oordelen en al helemaal niet veroordelen, maar we willen juist de bezoekers inspireren met onderwerpen waarmee men dagelijks geconfronteerd wordt en wellicht ook worstelt.

Door middel van filmpjes en muziek van deze tijd willen we jouw gedachten, met behulp van een spreker, prikkelen. Tijdens dit tweede event zal Anko Oussoren spreken over het thema  ‘Lonely Paradise’: wij willen het liefst leven in een wereld waarin er weinig regels worden opgelegd, vrij zijn en zelf bepalen wat we doen en laten. Maar wat is vrijheid? Waar vind jij jouw vrijheid? Wat weerhoudt jou ervan om vrij te zijn?

De events vinden plaats in het gebouw van de Gereformeerde Kerk Sliedrecht. About Us gelooft in het bestaan van God en in zijn liefde. Toch willen we het event geen kerkdienst noemen. We willen vooral dat iedereen zich welkom voelt! Je hoeft niet in God te geloven om erbij te mogen zijn.

Vanaf 16.00 uur zijn de deuren geopend. De toegang is gratis. Wees welkom! Meer informatie is te vinden op www.about-us.nl.

Deel dit bericht met je vrienden!