Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Herdenking Wim van Mourik op 7 maart in De Basis'
04mrt

Herdenking Wim van Mourik op 7 maart in De Basis

SLIEDRECHT - Op donderdagavond 7 maart organiseren de sport- en muziekvrienden van Wim van Mourik een herdenkingsbijeenkomst ter nagedachtenis aan hem in sporthal De Basis. De bijeenkomst begint om 19.30 uur en iedereen die van Wims (vrijwilligers)werk genoten heeft, is van harte uitgenodigd om hem een laatste eerbetoon te komen brengen.

De avond is in handen van Orchis Uitvaartzorg en wordt mede mogelijk gemaakt en georganiseerd door Sliedrecht Sport, vv Sliedrecht, de Sportraad, MerweRTV, de Candlelight en de vele muziekvrienden van Wim.

Tijdens de avond, die tot ongeveer 20.30 uur zal duren, wordt stil gestaan bij de markante persoon die Wim was en zijn vele vrijwilligersactiviteiten waarmee hij Sliedrecht vele jaren van extra sfeer heeft voorzien. Na afloop is er gelegenheid om in sportcafé ’t Bankie gezamenlijk herinneringen aan hem op te halen en na te praten.

Er is een condoleanceregister aanwezig. Op verzoek van de familie is er tijdens en na de herdenkingsbijeenkomst geen gelegenheid om hen te condoleren. Wim wordt vrijdag 8 maart in besloten kring gecremeerd.

Foto: Jeroen de Bruin.Deel dit bericht met je vrienden!