Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Kom speeddaten met zorgprofessionals in verpleeghuis Waerthove'
04mrt

Kom speeddaten met zorgprofessionals in verpleeghuis Waerthove

SLIEDRECHT - Ontmoet zaterdag 16 maart de zorgprofessionals van Rivas Zorggroep in verpleeghuis Waerthove in Sliedrecht van 11.00 tot 13.00 uur tijdens de landelijke Open Dag van de Zorg. Deze dag vertellen medewerkers over hun vak en krijgen bezoekers informatie over het volgen van een opleiding bij Rivas.

Ontdek de zorg
Het thema van dit jaar is: Maak kennis met de kunde van zorg en welzijn. Jong en oud, met interesse voor een baan in de zorg, zijn welkom op de speeddate. ‘De zorgverleners zijn ontzettend trots op hun vak en vertellen daar graag meer over’, zegt locatieleider Jacoline Koster. Tijdens de ‘date’ kunnen bezoekers informatie én ervaringsverhalen horen over uiteenlopende functies. ‘Naast gediplomeerde medewerkers zoeken we leerlingen, stagiaires en helpende handen die zorgverleners ondersteunen. De juiste motivatie en instelling zijn het belangrijkste.’ In een kort gesprek met een zorgverlener wordt gelijk gekeken of er een match is.

Rivas-brede banenmarkt
Naast de speeddate in Waerthove vindt een Rivas-brede banenmarkt plaats in verpleeghuis Het Gasthuis in Gorinchem. Kom hier meer te weten over werken en leren in onder andere het Beatrixziekenhuis, de verpleeghuizen, Rivas Wijkverpleging en op de afdeling Revalidatie & Herstel.

Meer informatie
De speeddate in verpleeghuis Waerthove, Kerkbuurt 200 in Sliedrecht vindt plaats van 11.00 tot 13.00 uur. Meer informatie over het programma van alle Rivas-locaties is te vinden op www.rivas.nl/opendagvandezorg. Vacatures en opleidingsmogelijkheden staan op: www.werkenbijrivas.nl.

Fotobijschrift: Medewerkers van Rivas vertellen tijdens de Open Dag van de Zorg met trots over hun vak.Deel dit bericht met je vrienden!