zondag 28 november 2021

Alles over Sliedrecht

Parkeren grote bestelbussen

12 maart 2019

SLIEDRECHT - De inloopmiddag van afgelopen maandagmiddag 11 maart over het parkeren van grote bestelbussen is druk bezocht. Vanaf 16.00 t/m 19.00 uur waren er doorlopend bezoekers die met hun vragen terecht konden bij projectleider Jan Dekker en Hans Appeldooren van de gemeente Sliedrecht. Alle op- en aanmerkingen worden indien mogelijk verwerkt in een voorstel waar het college van B&W later over besluit. Als er meer informatie is, plaatsen we dat op de website  van de gemeente en op de gemeentepagina in De Merwestreek.

Het parkeren van grote bestelbussen zorgt in Sliedrecht al enige tijd voor discussie. Met name in de woonwijken wordt dit als hinderlijk ervaren. Voor de eigenaren van de bestelbussen is het veelal geen optie om deze buiten de wijken te parkeren. Het gaat dan om bestelbussen die langer zijn dan 6 meter of hoger dan 2,4 meter. Om dit probleem op te lossen is de gemeente van plan om bepaalde locaties aan te wijzen waar de grote bestelbussen mogen parkeren.

Deel dit bericht met je vrienden!