zondag 28 november 2021

Alles over Sliedrecht

Lintje voor bestuurder Peter de Wit (voorzitter van de Raad van Bestuur van Waardeburgh)

19 maart 2019

SLIEDRECHT / ALBLASSERDAM - Op de dag dat de heer Peter de Wit, onder andere voorzitter van de Raad van Bestuur van Stichting Waardeburgh een organisatie, met bijna zeshonderd medewerkers en evenveel vrijwilligers, die zich richt op de zorg en het welzijn van ouderen, tijdens de kerkdienst in de Kerk aan de Haven in Waalwijk afscheid nam als voorzitter van het college van kerkrentmeesters van de Protestantse Gemeente Waalwijk, wachtte hem een bijzondere verrassing.

De heer De Wit werd namelijk na afloop van deze kerkdienst benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau voor zijn verdiensten als vrijwilliger bij onder andere Stichting Waardeburgh in de Drechtsteden en voorzitter van het college van kerkrentmeesters.

Hij kreeg het bijbehorende lintje opgespeld uit handen van de burgemeester van de gemeente Waalwijk, de heer Kleijngeld.

Deel dit bericht met je vrienden!