Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Project Craijensteijn in schetsontwerp'
21apr

Project Craijensteijn in schetsontwerp

SLIEDRECHT - De gemeente Sliedrecht werkt op dit moment aan het schetsontwerp van het project Craijensteijn. Het project gaat over het realiseren van een tweerichtingsfietspad aan de zuidzijde van de Craijensteijn, vanaf sporthal De Basis tot aan de verkeerslichten op de Deltalaan. Ook wordt onderzocht of het mogelijk is de scherpe bochten flauwer te maken zodat het verkeer gelijkmatiger doorstroomt. Hiervoor is een schetsontwerp gemaakt.

Denk met de gemeente mee
U bent van harte welkom om de eerste ideeën van het schetsontwerp te komen bekijken op woensdag 24 april a.s. vanaf 17.00 – 20.30 uur in de zaal de Ark bij ASVZ, Touwbaan 1. Tijdens het inloopmoment gaat de gemeente graag het gesprek met u aan en heeft u de mogelijkheid om uw aan- en/of opmerkingen op het schetsontwerp met de gemeente te delen. Uw opmerkingen en ideeën worden meegenomen in de verdere uitwerking van het voorlopige ontwerp.

Het schetsontwerp
Het schetsontwerp is tot stand gekomen in samenwerking met de klankbordgroep Craijensteijn. De klankbordgroep, bestaande uit een aantal betrokken inwoners, de fietsersbond en ASVZ is vanaf 2017 betrokken bij dit plan.Deel dit bericht met je vrienden!