Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Kom jij toezicht houden bij de Woeste Weide'
23apr

Kom jij toezicht houden bij de Woeste Weide

SLIEDRECHT - In het Burgemeester Feitsmapark is de kinderboerderij, maar ook de Woeste Weide. De Woeste Weide is een natuurspeeltuin. Hier kunnen kinderen uit Sliedrecht en omgeving heerlijk spelen. Met de gouddelverij, de waterstroom, in het zand met zeefjes, emmertjes en schepjes enz. Ook is er de kabelbaan en kun je lekker spelen op de hangbrug en op en in de houten speelattributen.

De natuurspeeltuin is open op de momenten dat de kinderboerderij open is. De hekken staan dan gewoon open. Helaas kan het water alleen stromen als er ook toezicht is. Als er toezicht is loopt het water van de berg en hangt de kabelbaan klaar.

Op dit moment worden er nog toezichthouders gezocht. Het speelseizoen is al weer gestart en loopt van begin april t/m de herfstvakantie. Er wordt toezicht gezocht op woensdag- en vrijdagmiddag van 12.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. In de zomervakantie op alle dagen (behalve op zondag).

Heeft u tijd en zin en wilt u de kinderen laten genieten, neem dan contact op met de Woeste Weide via tel. 0184-424968. Helpt u liever met het onderhoud, ook dan kunt u contact opnemen.Deel dit bericht met je vrienden!