zondag 25 oktober 2020

Alles over Sliedrecht

Tips voor een hondenmand

10 mei 2019 (door Hans Huisman)

SLIEDRECHT - Ingezonden partnerbijdrage

Zodra uw puppy bijna uit de bench mag is voor u de tijd aangebroken om een mooie hondenmand uit te zoeken. 123Tinki.com vergeleek een ruim aantal hondenmanden voor u, zodat u makkelijker een keuze kunt maken. Op deze website staan beschrijvingen van hondenmanden die u o.a. kunt kopen bij Zooplus, Discount4pets, Autobench, Huisdierzaak, huisdierplein.nl en DierenwinkelXL. Er zijn hondenmanden beschikbaar voor kleine, middelgrote en grote honden. Let bij de aanschaf van uw aankoop op de maat zodat u niet voor verrassingen komt te staan. De hondenmand kan het beste groter zijn dan uw hond zelf zodat er lekker kan worden bewogen. Er is een ruime keuze aan hondenmanden dus voldoende inspiratiemateriaal.

Een eigen plekje voor uw hond
In eerste instantie dient een hondenmand als eigen plekje voor uw hond. Maar, een hondenmand kan verschillende functionaliteiten hebben. Zo wordt een hondenmand door uw lieve viervoeter gebruikt als plek waar het beestje heerlijk in slaap kan vallen. Als je een lekkere wandeling met de hond hebt gemaakt en jullie komen terug in huis dan gebruikt de hond de hondenmand om lekker uit te rusten. Sommige baasjes voeden hun hond zo op dat als het baasje aan het avondmaal zit, de hond keurig in de hondenmand moet blijven.

Een mand die makkelijk schoon te houden is
Wat wij zelf belangrijk vinden aan een hondenmand is dat deze lekker makkelijk schoon te houden is. Let daar dus even op als u een hondenmand gaat aanschaffen. Of een hondenmand makkelijk is schoon te houden staat meestal in de omschrijving van de mand.

Gevarieerd aanbod hondenmanden
Op onze website staan diverse modellen. Zo hebben we manden die van heerlijk nylon zijn gemaakt en zeer stevig liggen. Er zijn hondenmanden die ovaal zijn vormgegeven en door de vorm en neutraal uiterlijk passen in ieder interieur. Op de website staat ook een beschrijving van een hondenmand die een heerlijke zachte schapenvacht heeft.

Trendy hondenmanden niet meer weg te denken
Trendy hondenmanden zijn anno 2019 ook niet meer weg te denken. We verkopen bijvoorbeeld een super hip uitziende hondenmand met een stevige rand. Echt, als u de hond in een dergelijke mand ziet zitten is het net een artiest. Schitterend om te zien!

Manden met een pluche hoes
We hebben ronde hondenmanden met openstaande rand en manden met een pluche hoes die afneembaar is. Dit zijn enkele tipjes van de sluier met betrekking tot de hondenmanden op onze website. Als u een hondenmand wilt aanschaffen adviseren wij u vooral zelf een kijkje te nemen op onze website. Voor iedere hond is wel een passende mand! En ook de baasjes hebben niet allemaal dezelfde smaak. Als u even heeft rondgekeken zit er vast wel een fantastische hondenmand voor uw hond tussen.

Deel dit bericht met je vrienden!