zondag 25 oktober 2020

Alles over Sliedrecht

Iftar maaltijd voor geloofsgenoten en genodigden

13 mei 2019

SLIEDRECHT - Zaterdagavond 11 mei jongstleden werd door de Ulu Camii Moskee in Sliedrecht, in het kader van de Ramadan, een Iftar maaltijd gehouden voor geloofsgenoten en genodigden. Na woorden van welkom door de voorzitter van de moskee, opende de Imam na zonsondergang de avond met een gebed, waarna de maaltijd door tientallen gasten werd genuttigd.

Naast een sterke delegatie vanuit het College van B&W, waren ook vertegenwoordigers aanwezig vanuit de Hervormde Gemeente, de Gereformeerde Kerk, de Nederlands Gereformeerde Kerk, de Vrijzinnige Vereniging ‘Onze Roeping Getrouw’ en Pand 33. Een mooi initiatief voor versterking van de onderlinge betrekkingen.

Deel dit bericht met je vrienden!