zondag 25 oktober 2020

Alles over Sliedrecht

Twee zeer geslaagde evenementen op het Merwedeplein

13 mei 2019

SLIEDRECHT - Sliedrecht kijkt terug op twee zeer geslaagde evenementen georganiseerd op het Merwedeplein van afgelopen zaterdag. Begonnen werd deze ochtend met het JUMBO Kerkbuurt Moederdag Ontbijt. Aan mooie tafels en banken werd er voor 38 gasten een heerlijk en compleet Moederdag Ontbijt geserveerd. Tijdens het Ontbijt begonnen op het podium de optredens van de Synergos dansgroepen. Zij maakten er met elkaar, met muzikale begeleiding van DJ-SYMON, een mooi spektakel van.

Aansluitend was er de Kerkbuurt Fashion Flash waarbij onze Lady-Speaker Bernadette Brus de nieuwste zomer collecties met passende brillen en schoenen van de deelnemende Kerkbuurt winkeliers door modellen op een echte catwalk liet presenteren.

De organisatoren mochten afgelopen zaterdag veel complimenten ontvangen van Kerkbuurt bezoekers.
Door ieders inzet en het mooie weer vielen alle vooraf bedachte Puzzel stukjes prima in elkaar en bedanken ze alle betrokken partners.

Foto's: Martin Dekker.

Deel dit bericht met je vrienden!