zondag 25 oktober 2020

Alles over Sliedrecht

Pas op waar je gadgets voor je telefoon koopt

14 mei 2019 (door Hans Huisman)

SLIEDRECHT - Ingezonden partnerbijdrage

Het aantal leveranciers van de meest uiteenlopende gadgets groeit, daarmee ook het verschil in kwaliteit. Erkende leveranciers waarschuwen consumenten daarom voor de aankoop van artikelen van slechte kwaliteit. Buiten het feit dat deze artikelen vaak al na korte tijd stukgaan, kan het gebruik van goedkopere gadgets slecht zijn voor de telefoon. Opletten waar de gadgets worden gekocht, kan dus lonen.

Kies een gespecialiseerde leverancier

Low budgetwinkels, op de markt en zelfs in de supermarkt. Tegenwoordig zijn Gadgets voor je telefoon overal te vinden. Het is een fijne ontwikkeling voor momenten waarop u snel iets nodig hebt om uw telefoon bijvoorbeeld even op te laden, goed voor uw telefoon is het echter niet. Tevens is de levensduur van onbetrouwbare gadgets vaak kort. Het gebruik van gadgets voor uw telefoon van ondermaatse kwaliteit kan uw mobiele apparaten daarbij schade toebrengen. Het kiezen voor een erkende leverancier die zich volledig toespitst op telefoongadgets is daarom aan te raden. Bij deze gespecialiseerde bedrijven ligt de focus op de kwaliteit van de artikelen én de specialisten kunnen consumenten voorzien van passende informatie. Op die manier wordt voorkomen dat een gadget wordt gebruikt dat niet geschikt is voor de betreffende telefoon.

Gadgets die wél kunnen

Vanzelfsprekend betekent een groeiend aantal slechte aanbieders niet dat u helemaal geen gadgets voor uw telefoon meer kunt kopen. Gelukkig zijn er nog tal van leveranciers die wel kwaliteit in huis hebben. Gadgets zijn juist zo leuk om te kopen. Denk aan draadloze laders, een handsfree telefoonhouder of een telefoonhoes met signaalblokkering. Het zijn de artikelen die u gaat missen wanneer u ze niet meer heeft. Ook minder voor de hand liggende gadgets zijn in trek. Denk aan pennen met ingebouwde telefoonhouder of een oplaadstation van bamboe. De touchscreen handschoenen kennen in de winter een flinke aftrek. Een voorbeeld van een erkende leverancier waar u met gerust hart kunt bestellen is Maxilia. Zij leveren sinds jaar en dag de meest uiteenlopende accessoires en daar komen steeds nieuwe handige gadgets bij.

Deel dit bericht met je vrienden!