zondag 25 oktober 2020

Alles over Sliedrecht

Wethouder Ton Spek trots op leerlingen

16 mei 2019

SLIEDRECHT - Vierentwintig basisschoolleerlingen uit groep 7 en 8 hebben het verkeersexamen, zowel het theoretische als praktische,  erg goed gemaakt. Eén leerling maakte het examen foutloos, de andere leerlingen hadden één of twee fouten. Wethouder Ton Spek zette hen in het gemeentekantoor welverdiend in het zonnetje.

Verkeerswethouder Ton Spek: 'Van enkele honderden leerlingen in Sliedrecht, maakten jullie het verkeersexamen met nauwelijks een fout. Dat is knap, en daar ben ik  trots op. Jullie hebben geleerd zonder al te veel fouten het verkeer in te gaan. Dat is voor jezelf belangrijk, maar ook voor een ander'. Nog een tip van de wethouder: 'Ga zonder je mobieltje de fiets op. Daar gebeuren heel veel ongelukken mee!'

Deel dit bericht met je vrienden!