woensdag 23 september 2020

Alles over Sliedrecht

Politie zoekt twee getuigen van een beroving

20 juni 2019

SLIEDRECHT - De politie zoekt in een onderzoek naar een beroving twee getuigen. Deze twee mannen spraken met het slachtoffer na de beroving die op 16 juni gebeurde rond 00.45 uur op de Tiendweg. Twee verdachten op een scooter beroofden het 16-jarige slachtoffer uit Sliedrecht van zijn telefoon.

Het slachtoffer deed aangifte hiervan. De twee verdachten sloegen hierbij de 16-jarige jongen. De twee nog onbekende getuigen schoten het slachtoffer te hulp. Een kwam op het gegil af van de 16-jarige. De andere reed op een fiets en werd bijna aangereden door de scooter van de vluchtende verdachten.

Getuigen gezocht
De politie wil graag spreken met deze twee hulpverleners en andere getuigen. Zij kunnen bellen met de politie via het nummer 0900-8844 of zich melden via dit tipformulier.

Deel dit bericht met je vrienden!