zaterdag 19 september 2020

Alles over Sliedrecht

Informatieavond herinrichting Middenveer

26 juni 2019

SLIEDRECHT - 1 juli gaat Verheij Infra BV aan de slag met de herinrichting van het Middenveer. Voor de bewoners van de wijk houdt de aannemer een informatieavond op donderdag 27 juni tussen 18:00 en 20:00 uur. Locatie is het Griendencollege aan de Prof. Kamerlingh Onneslaan 109 te Sliedrecht. Het uitvoeringsteam van Verheij stelt zich voor en er is een toelichting op de werkzaamheden.

De kinderen van de wijk zijn op woensdag 3 juli welkom bij een workshop 'Zie jij mij? Dan zie ik jou!'. De workshop begint om 14:00 uur aan de Erasmusplaats en duurt een uur. Tijdens de workshop informeert Verheij de kinderen over de veiligheid in de wijk tijdens de werkzaamheden.

Deel dit bericht met je vrienden!