maandag 14 juni 2021

Alles over Sliedrecht

87-jarige fietser overleden na aanrijding met vrachtwagen

87-jarige fietser overleden na aanrijding met vrachtwagen

8 oktober 2019

SLIEDRECHT - Een 87-jarige Sliedrechter overleed maandag 7 oktober na een verkeersongeluk. Het slachtoffer raakte zwaargewond  toen hij op de kruising van de Parallelweg en Beyerinckstraat tegen een vrachtwagen aanbotste. De fietser stak over op de Parallelweg, maar negeerde de haaientanden waardoor hij tegen een vrachtwagen aanreed.

De vrachtwagenbestuurder, die op een voorrangsweg reed, probeerde de fietser nog te ontwijken maar kwam alsnog met de rechtervoorzijde van het voertuig tegen de fietser aan. De man werd zwaargewond naar het ziekenhuis vervoerd en overleed later op de dag.

Deel dit bericht met je vrienden!