maandag 24 januari 2022

Alles over Sliedrecht

Ongeveer 200 kinderen bij de Kinderbijbelweek

22 oktober 2019

SLIEDRECHT - Deze herfstvakantieweek staat het ijsbaanterrein bol van de activiteiten voor jong en oud. Tijdens de jaarlijkse Bijbelweek, georganiseerd door de hervormde Gemeente Sliedrecht, met als thema ‘SchatRijk!’ is iedereen hartelijk welkom en de toegang tot alle activiteiten is gratis.
Alle activiteiten voor kinderen, tieners en volwassenen vindt u/jij op de website.

Vanmorgen in alle vroegte liepen er heel veel kinderen met hun ouders naar de inschrijftent. Vanuit de grote blauwe tent klonken al de tonen van een vrolijk lied. In die tent aangekomen zat hij al bomvol. Er werden nieuwe banken aangevoerd, omdat het nodig was. Voorin op het podium werd gezongen en elke bank vormde een nieuwe groep met kinderen. Uiteindelijk waren er 18 banken vol kinderen. Tijdens de ochtend werd een bijbelverhaal verteld over de schepping. Er is veel gezongen en er was een toneelstukje. Ook werden er vrolijke knutsels gemaakt.

Ook de komende 2 ochtenden is er nog KinderBijbelweek. Zit je in groep 1 t/m 5 en lijkt het je leuk om te komen, dan ben je welkom vanaf 9:15 uur. Het programma start om 9:30 uur en duurt tot 11:45 uur.

Ouders en belangstellenden zijn deze week welkom op woensdag en donderdag tussen 9.30-11.30 uur, er is dan gelegenheid om aan te schuiven in een aparte tent waar koffie/thee en lekkere baksels klaar staan. Alle gasten worden warm ontvangen door de gastheren en –vrouwen. Er is tijd om te praten of om gewoon lekker te genieten van de sfeer en een baksie koffie.

Deel dit bericht met je vrienden!