vrijdag 10 juli 2020

Alles over Sliedrecht

Kaartverkoop Europa Cup Sliedrecht Sport van start

29 oktober 2019

SLIEDRECHT - Vanaf morgen (29 oktober) zijn de kaarten voor de Europa Cup-wedstrijd van Dames 1 van Sliedrecht Sport weer verkrijgbaar. De entreebewijzen voor de thuiswedstrijd op 4 december tegen het Duitse Schwerin zijn verkrijgbaar op volleybal.nl/tickets.

Dankzij het landskampioenschap 2018-2019 strijdt Sliedrecht mee in de CEV-cup (Europa Cup II). Daarin is de nummer 2 van de Duitse competitie van vorig seizoen, SSC Palmberg Schwerin, geloot. Een Europese topploeg, waar de blauw-witten een zware dobber aan zullen hebben, maar waar toch ook altijd wel mogelijkheden liggen. Zeker thuis, in een volle De Basis.

Kaarten zijn te koop voor 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor de jeugd. De wedstrijd begint op woensdag 4 december om 19.30 uur.

Foto: Wederom een onvervalste Nederland-Duitsland in sporthal De Basis, als Schwerin op bezoek komt in de Europa Cup (foto: Pim Waslander).

Deel dit bericht met je vrienden!