donderdag 20 februari 2020

Alles over Sliedrecht

Landelijke staking zorgt voor extra activiteiten in Sliedrecht

4 november 2019 (door Josette Huisman)

SLIEDRECHT - Op woensdag 6 november staken, voor zover bekend, de leraren van de Sliedrechtse basisscholen. De leerlingen hebben hierdoor een dag vrij. Om hier op in te spelen, organiseert  Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht (SOJS) een 'Sportinstuif' in Sporthal de Stoep en is zwembad de Lockhorst extra open voor vrijzwemmen tegen een speciaal tarief.

Veel scholen zijn dicht vanwege de algemene lerarenstaking in het primair onderwijs. Om voor de kinderen een leuke ochtend te organiseren komt S.O.J.S. met een sportieve activiteit. Het is een vrije inloop, maar zorg er wel voor dat je zaalschoenen en sportkleding bij je hebt!
Kom lekker voetballen, klimmen en klauteren enz. De sportinstuif is van 10:00 - 12:00 uur voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Zij kunnen gratis komen sporten onder begeleiding van S.O.J.S.

Ook kunnen kinderen komen zwemmen tegen het actietarief  'Staken = zwemmen voor € 2,80'. (Deze actie is alleen geldig bij de landelijke staking op 6 november) De Lockhorst is open voor vrij zwemmen van 11:15 - 17:00 uur.

Deel dit bericht met je vrienden!