donderdag 1 oktober 2020

Alles over Sliedrecht

Vrienden van Waerthove zijn of worden?

14 november 2019

SLIEDRECHT - Sinds 1985 zetten de Vrienden van Waerthove zich in voor de bewoners van dit verpleeghuis aan de Kerkbuurt in Sliedrecht.

Talloze verzoeken zijn in de afgelopen jaren gehonoreerd, zoals een nieuwe beamer en een groot projectiescherm. Ook werd een mobiele Belevenistafel gegeven, werd het Zomerfeest van Waerthove door de Vrienden financieel mogelijk gemaakt en werden enkele muziekinstrumenten geschonken.

Toen recent enkele nieuwe verzoeken bij het bestuur werden ingediend, kwam de gedachte op om de inwoners van Sliedrecht te informeren over het bestaan van de Vrienden.

Iedereen die de goede doelen actie van de Vrienden wil ondersteunen kan zich aanmelden via vriendenvanwaerthove@gmail.com Bijdragen kunnen worden overgemaakt op bankrekening NL 85 RABO 0342 7881 83 t.n.v. Vrienden van Waerthove.

Met de brede steun vanuit de samenleving van Sliedrecht, kunnen de Vrienden doorgaan op de ingeslagen weg en kunnen de bewoners van Waerthove genieten van alle mooie giften die geschonken worden.

Lees meer over:

Waerthove
Deel dit bericht met je vrienden!