vrijdag 10 april 2020

Alles over Sliedrecht

Geen Financieel Café op Pakjesavond

25 november 2019

SLIEDRECHT - Bij het Financieel  Café kunt u terecht met alle vragen over geld. De vrijwilligers staan klaar om de inwoners van Sliedrecht te helpen bij het invullen van formulieren, het aanvragen van voorzieningen en het ordenen van papieren.  Vindt u het moeilijk om elke maand rond te komen, kom dan ook langs. Samen met u kan worden gekeken op welke voorzieningen u recht heeft, of kan er een budgetplan worden gemaakt.

Elke donderdagavond is er van 18.30 uur tot 19.30 uur een inloopspreekuur in de Bibliotheek aan de Scheldelaan nr 1. Een afspraak maken is niet nodig. U bent van harte welkom.

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs te komen bij het Financieel Café kunt u ook een afspraak maken bij het Bureau Sociaal Raadslieden in het Bonkelaarhuis. Ook daar helpen zij u graag. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar het Bonkelaarhuis: 0184-420539.
Op donderdagavond 5 december 2019 is het Pakjesavond. Op die avond is de Bibliotheek gesloten en is er dus ook geen Financieel Café!

Deel dit bericht met je vrienden!