woensdag 1 december 2021

Alles over Sliedrecht

Rotaryclub Sliedrecht en Ondernemers maken Sliedrecht komend voorjaar nog fleuriger

25 november 2019

SLIEDRECHT - De Rotaryclub Sliedrecht heeft in het kader van de actie “Polio de Wereld uit” 2.500 Tulpenbollen gekocht. Met de opbrengst van de verkoop van deze speciaal gekweekte “End Polio Now Tulp” worden er kinderen over de gehele wereld ingeënt tegen polio.

In samenwerking met de Ondernemers op de Kerkbuurt worden deze Tulpenbollen dinsdagmiddag 26 november aanstaande in de Cortenstalen plantenbakken op de Kerkbuurt geplant.
Dit planten gebeurt dinsdagmiddag 26 november a.s. om 14.00 uur op de Kerkbuurt door leerlingen van Groep 5 van de Openbare Basisschool de Wilgen uit Sliedrecht.

Om ervoor te zorgen dat deze Tulpenbollen in april 2020 ook uitgroeien tot prachtige Tulpen worden de leerlingen begeleid door Carolien van Zessen van Garden Inspirations Sliedrecht. Carolien verzorgt met haar bedrijf sinds dit jaar de Cortenstalen plantenbakken.

Later deze middag om 16.30 uur wordt er bij een Woongroep van de ASVZ op de Merwebolder door de bewoners bij hun wooneenheid ook 100 bollen geplant. Waarbij later deze week er bij negen andere Woongroepen van de ASVZ ook 100 bollen geplant gaan worden.

Lees meer over:

rotary
Deel dit bericht met je vrienden!