donderdag 1 oktober 2020

Alles over Sliedrecht

Winter-Knots zoekt vrijwilligers

28 november 2019

SLIEDRECHT - De winter editie van de succes volle zomerspeelweek Knots staat alweer op het punt van beginnen. Op donderdag 2 en vrijdag 3 januari wordt sporthal de Valk weer omgetoverd tot heuse creativiteit en sport locatie. Kinderen kunnen hier voor  €2,50 van 10:00 uur ’s ochtends tot 15:00 uur ’s middags genieten van sport- en spelactiviteiten en het maken van knutsel- en techniekwerkjes.

Knots zou niet kunnen bestaan zonder de inzet van vrijwilligers. Dit jaar hebben al een aantal vrijwilligers zich aangemeld, maar de organisatie zou nog meer vrijwilligers kunnen gebruiken. Vind je het leuk om kinderen te begeleiden bij het maken van knutselwerkjes of tijdens sport- en spelactiviteiten, meld je dan aan via: michael@sojs.nl

Veel scholieren lopen tijdens hun middelbare school een maatschappelijke stage. Vrijwilliger zijn tijdens de winter Knots sluit daar prima bij aan. En wat is er nu een leukere plek om je stage te lopen?

Lees meer over:

vrijwilligers
Deel dit bericht met je vrienden!