vrijdag 14 augustus 2020

Alles over Sliedrecht

About Us bestaat 1 jaar

2 december 2019

SLIEDRECHT - Zondag 1 december vond het vijfde event van About Us plaats. Deze groep van vrijwilligers met verschillende achtergronden organiseert laagdrempelige events waarin zij mensen inspiratie en stof tot nadenken wil geven. 2 december 2018 vond het eerste event plaats. Toen sprak Arie de Rover over het thema ‘ What About Us?’ Afgelopen zondag, exact een jaar later, stond hij er wederom. Ditmaal was het thema ‘One More Light’. Hij sprak over heftige onderwerpen zoals depressie en zelfmoord, maar vooral ook over hoe wij zelf tot een licht kunnen zijn voor mensen die in het donker leven.

Een jaar later en vijf events verder is de organisatie nog steeds enthousiast en staan er ook voor 2020 weer vijf nieuwe data gepland.  2 februari 2020 staat het eerstvolgende event op de agenda. Volg About Us op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van komende events. Meer informatie over dit initiatief is te vinden op www.about-us.nl.

Lees meer over:

about us
Deel dit bericht met je vrienden!