zondag 29 november 2020

Alles over Sliedrecht

Update start Herstelacademie in verband met corona-uitbraak

17 maart 2020

DRECHTSTEDEN - Vorige week publiceerden we een persbericht inzake de start van de Herstelacademie in de regio Drechtsteden/Alblasserwaard Vijfheerenlanden.

Hierbij een update in verband met de corona maatregelen.
• Het oorspronkelijk geplande programma vanaf 30 maart (kennismakingslunch, de training Herstellen doe je zelf, 2 filmmiddagen en een supportgroep) wordt in principe in zijn geheel verschoven tot na 29 april, dat is de na datum van de tweede reeds geplande kennismakingslunch (dat nu de eerste kennismakingslunch wordt).
• Aanmelders voor onderdelen van het oorspronkelijke programma zijn inmiddels per email geïnformeerd.
• De gewijzigde planning zal als geheel na 6 april opnieuw breed worden gecommuniceerd, uiteraard afhankelijk van nieuwe richtlijnen en/of maatregelen.

Samengevat wordt het startprogramma, waarvan de onderdelen nauw samenhangen met elkaar en met de beschikbaarheid van de parttime medewerkers, op basis van de informatie van dit moment, in zijn geheel een maand opgeschoven in de hoop en verwachting dat we tegen eind april het sociale leven en daarmee de activiteiten weer als voorheen kunnen oppakken.

Lees meer over:

herstelacademie update
Deel dit bericht met je vrienden!