zondag 9 augustus 2020

Alles over Sliedrecht

Foto: Wim Schut

Qbuzz past per 20 maart dienstregeling verder aan

18 maart 2020

DRECHTSTEDEN - Qbuzz doet er alles aan om te zorgen dat reizigers die afhankelijk zijn van het OV de komende weken kunnen blijven rekenen op een betrouwbare dienstregeling. Ook wil Qbuzz alle collega’s gezond en fit houden. Daarom is er besloten om vanaf vrijdag 20 maart de dienstregeling verder aan te passen.

Aanpassing dienstregeling
Qbuzz geeft aan: "Mede als gevolg van de overheidsmaatregelen tegen verspreiding van het coronavirus is het aantal reizigers in het openbaar vervoer de afgelopen dagen drastisch gedaald. Met de nieuwe basisdienstregeling bieden we voldoende capaciteit om alle reizigers naar hun bestemming te brengen, terwijl men in de bussen en treinen voldoende afstand van elkaar kan houden.

Het rijden van de bussen en treinen is mensenwerk. Omdat het coronavirus voorlopig nog in Nederland zal zijn, is het van belang om zorgvuldig om te gaan met de inzet van onze collega’s. Met deze speciale basisdienstregeling houden we rekening met een stijgend aantal ziektemeldingen in vitale functies bij Qbuzz. Tegelijkertijd zijn we zuinig op onze collega’s door ze alleen in te zetten waar ze nu nodig zijn.
Kijk voor meer details en de exacte aanpassingen op de website:
https://www.qbuzz.nl/dmg/meer-qbuzz/acties-campagnes/XnD8PREAACEADccy/coronavirus-welke-maatregelen-gelden-er-voor-het-ov

https://www.qbuzz.nl/dmg/meer-qbuzz/nieuws/XnECYBEAACAADeKH/laatste-updates-coronavirus-dienstregeling-verder-aangepast-vanaf-vrijdag-20-maart

Met deze maatregel doen wij er alles aan om onze maatschappelijk rol in onze vitale sector zo goed mogelijk te blijven vervullen en spannen wij ons maximaal in, om de negatieve gevolgen voor onze reizigers, alsmede voor de provincie te beperken", aldus Qbuzz.

Foto: Wim Schut.

Lees meer over:

qbuzz dienstregeling aanpassing
Deel dit bericht met je vrienden!