donderdag 28 mei 2020

Alles over Sliedrecht

Sporthal de Basis: Leeg

Sliedrecht Sport roept op ook Eredivisies te staken

20 maart 2020

SLIEDRECHT - Gisteren heeft de Nevobo bekend gemaakt om alle zaalvolleybalcompetities voor dit seizoen te stoppen, behalve de Eredivisies. Gezien de huidige, onzeker situatie rondom Corona, roept het bestuur van Sliedrecht Sport op om ook de Eredivisie, zowel bij de dames als heren, te beëindigen.

"Wat ons betreft hebben gezondheid en welzijn van iedereen de prioriteit", aldus voorzitter Cees Boer. "Hoe zeer wij ook van volleybal houden en hoe graag we ook met onze beide teams een gooi zouden willen doen naar het landskampioenschap, we denken dat het gezien de huidige omstandigheden onrealistisch is om de play-offs nog door te laten gaan. Dit levert onverantwoorde risico's voor onze teams, staf en publiek. We roepen de Nevobo dus op om nu een duidelijk besluit te nemen en de competitie in de Eredivisie niet uit te spelen. Laten we ons met volle moed en vol vertrouwen richten op de competitie 2020-2021!”

Foto: sporthal De Basis (foto: Hans van Wijngaarden)

 

Lees meer over:

volleybal staken eredivisie
Deel dit bericht met je vrienden!