zondag 5 juli 2020

Alles over Sliedrecht

SOJS komt met ruilactie maar moet er per direct ook weer mee stoppen

25 maart 2020

SLIEDRECHT-UPDATE: Helaas na de extra verscherpte maatregelen kan SOJS deze (hieronderstaande) actie niet door laten gaan. SOJS hoopt dat deze actie misschien op een later moment wel doorgang kan vinden.

 

SLIEDRECHT - In deze tijd zitten veel kinderen binnen en hoe leuk is het om bijvoorbeeld weer eens een ander spel te spelen. Heb je een spel, boek of bijvoorbeeld een puzzel thuis liggen die je niet meer gebruikt? SOJS biedt je de mogelijkheid om deze te ruilen. De kringloopwinkel Sliedrecht heeft veel leuke puzzels, boeken en spellen beschikbaar gesteld voor deze actie.

Op maandag en donderdag fietst SOJS met een volle fietskar door Sliedrecht en wordt er gestopt op onderstaande tijden en plekken:

10:00 uur                  Sporthal de Valk
10:30 uur                  Maranatha Kerk
11:00 uur                  Eetcafé Elektra
11:45 uur                  Sporthal Craeyenest
12:30 uur                  Anne de Vries (Baanhoek)

Ook opent SOJS de deuren van het eetcafé in Elektra op dinsdag en woensdag tussen 13:00 – 14:00uur. Neem dus zelf een boek, spel of puzzel mee die je toch niet meer gebruikt om deze te ruilen voor een ander!

Uiteraard zal SOJS bij deze actie de maatregelen rondom het corona virus handhaven.

Als er mensen zijn die graag spellen, puzzels of boeken willen doneren kan er contact opgenomen worden via michael@sojs.nl

Deze actie loopt vanaf dinsdag 24 maart t/m vrijdag 3 april.

 

Lees meer over:

SOJS ruilactie
Deel dit bericht met je vrienden!