Het inbrekersgilde heeft Sliedrecht weer gevonden

01 september 2015 door Jord van Geldere

SLIEDRECHT – Als in oktober de wintertijd ingaat, begint meestal ook het inbrakenseizoen. In Sliedrecht is het tot nu toe rustig geweest. Gisteravond en afgelopen nacht was het wel raak, zo blijkt uit Twitterberichten van zowel de politie als een bewoner van Baanhoek-West.

‘Weer een auto-inbraak in Baanhoek-West’, twitterde de man. Toen hij op datzelfde medium de politieberichtjes las over de inbraak die aan het begin van de nacht had plaatsgevonden in een bedrijfswagen aan de Molendijk, liet hij weten dat in zijn buurt dezelfde methode was toegepast. Nadat een ruitje was ingeslagen (zie foto) was de laadruimte leeggehaald. Daar lag gereedschap in.  De politie was net te laat. De twee dieven reden weg in een Opel Astra hatchback. Bewoners van een woning aan de Ambachtsweer kwamen aan het begin van de avond bij thuiskomst voor een onaangename verrassing te staan. Er bleek te zijn ingebroken.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.