Orchis Uitvaartzorg lid Business Club Sliedrecht Sport

13 november 2017
Orchis Uitvaartzorg lid Business Club Sliedrecht Sport

SLIEDRECHT - Sliedrecht Sport heeft Orchis Uitvaartzorg verwelkomt als nieuw lid van haar Business Club. Thea en Jan Joost de Jong van Orchis en Cees Boer namens Sliedrecht Sport brachten daartoe het logo van Orchis Uitvaartzorg aan op het Business Club-bord in Sporthal de Basis.

“Top dat zij lid zijn geworden”, aldus Cees Boer. “Het is altijd mooi om te zien dat ondernemers uit Sliedrecht zich sterk maken voor Sliedrecht Sport. Naast dat het natuurlijk ook een goede investering in je eigen netwerk is.”

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.