De kaarten voor de Sinterklaasshow gaan erg hard

13 november 2017 door Josette Huisman

SLIEDRECHT - De Stichting Evenementen Sliedrecht laat via haar facebookacount weten dat de kaarten voor de Sinterklaasshows heel hard gaan. Vanmorgen stond er al vroeg een lange rij mensen te wachten bij de Intratuin. De kaarten waren daardoor snel vergeven.

Ook vanmiddag vliegen de gratis kaarten snel de deur uit bij La Bonniére. Haast is daarom geboden. Dinsdag 14 november zijn er vanaf 9:00 uur nog kaarten bij Fa. de Vries op de Kerkbuurt 25. Wees op tijd, want op is echt op.

Meer informatie over de show en alle andere informatie over de komst van Sinterklaas is te vinden op www.sinterklaassliedrecht.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.