Mevrouw H.F. (Rita) van Breugel nieuwe interim gemeentesecretaris

14 november 2017
Mevrouw H.F. (Rita) van Breugel nieuwe interim gemeentesecretaris

SLIEDRECHT - Het college van burgemeester en wethouders heeft mevrouw H.F. (Rita) Van Breugel benoemd tot gemeentesecretaris ad interim van de gemeente Sliedrecht. Ze treedt in dienst per 14 november 2017.

Mevrouw Van Breugel is een ervaren overheidsmanager die in 2015 al eerder met goede resultaten de functie van interim-gemeentesecretaris van Sliedrecht heeft vervuld.

Mevrouw van Breugel zal de taken overnemen van de loco-secretaris Bram van den Boogaart die de functie van gemeentesecretaris tijdelijk heeft waargenomen na het vertrek van mevrouw Horeman in augustus 2017.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.